Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε το είδος που αγοράσατε μπορείτε να το κάνετε εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής.
Μόλις επιστρέψετε το είδος πρέπει να στείλετε στη διεύθυνση: info@zuha.gr το πλήρες όνομά σας, τον αριθμό της παραγγελίας σας, το λόγο επιστροφής και τον αριθμό αποστολής του κούριερ.
Σε κάθε περίπτωση, για να γίνει αποδεκτή η επιστροφή το είδος και η συσκευασία πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση. Συγκεκριμένα, το είδος να μην έχει πλυθεί ή λερωθεί, να διατηρεί όλες του τις αρχικές ταμπέλες και να μην έχουν αφαιρεθεί τα προστατευτικά υγιεινής. Επίσης, η συσκευασία να μην έχει πάθει κάποια ζημιά.

 

Για λόγους υγιεινής, παρακαλείστε να φοράτε εσώρουχα όταν δοκιμάζετε τα μαγιό.

 

Παρακαλείστε να βεβαιωθείτε ότι τα είδη είναι ασφαλώς συσκευασμένα ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημιά κατά τη μεταφορά.

 

Η επιστροφή με αντικαταβολή δεν θα γίνεται δεκτή.

 

Το κόστος του κούριερ στην περίπτωση αλλαγής / επιστροφής το αναλαμβάνει ο πελάτης.
Στην ατυχή περίπτωση που η επιστροφή γίνεται εξαιτίας δική μας υπαιτιότητας, τότε το κόστος του κούριερ μετά χαράς το αναλαμβάνει η εταιρεία ZUHA.

 

Για να μην παρατηρηθούν καθυστερήσεις, παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε κούριερ και όχι το ταχυδρομείο.
Συνιστούμε να σημειώνετε τον αριθμό της αποστολής ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της.

 

Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, αυτή θα γίνει εντός 14 ημέρων από την ημέρα παραλαβής του είδους και εφόσον πληρούνται όλες οι ανωτέρω προϋποθέσεις. Το κούριερ δεν αποζημιώνεται.
Αν επιθυμείτε αλλαγή του είδους, αυτή θα γίνει εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής του είδους και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα για το είδος που ζητάτε.
Αν επιθυμείτε αλλαγή του είδους και δεν βρίσκετε αυτό που θέλετε, τότε μπορείτε να λάβετε πιστωτικό κουπόνι που διαρκεί έξι μήνες από την ημέρα επιστροφής.