Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία «ZUHA» ιδρύθηκε το 2018 από τη Βανέσσα Χατζηγιαννάκη και τη Χριστίνα Ζούκοβα μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους στη μόδα. Εκείνο που ξεκίνησε ως μακρινή ιδέα στις συζητήσεις μεταξύ δύο φίλων στα διαλείμματα της σχολής, σταδιακά πήρε όνομα και μορφή. Την άνοιξη λοιπόν του 2019 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους συλλογή μαγιό με την ετικέτα «ZUHA-SWIMLINE».

 

Στον δικό τους κόσμο, η γυναίκα της σύγχρονης εποχής είναι όσο χρειάζεται προσεγμένη και θηλυκή ώστε να διατηρεί την αυτοπεποίθησή της και να προβάλλει τον δυναμισμό της, χωρίς να εξαντλεί την ιδιαιτερότητά της σε επιφανειακές υπερβολές. Αυτό το στοιχείο της ανεπιτήδευτης φυσικότητας είναι που συντονίζει τις διαφορετικές ματιές τους σε μια κοινή σχεδιαστική αντίληψη.

 

Οι δημιουργίες τους κολακεύουν το θηλυκό σώμα αναδεικνύοντας τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της κάθε γυναίκας. Πατρόν που αγκαλιάζουν αρμονικά τις καμπύλες,υφάσματα με ιδιαίτερες υφές, τολμηρά κοψίματα και αθλητικά στοιχεία ενσωματωμένα με κομψότητα είναι τα βασικά συστατικά των συλλογών τους. Συλλογών που μας εισάγουν σε ένα διαφορετικό σύμπαν, εκεί όπου η αυθεντική θηλυκότητα ανακαλύπτει τη χαμένη της αίγλη και συναντάει τη θερινή ανεμελιά. Η σύγχρονη πρωταγωνίστρια λοιπόν μπορεί πλέον να εμφανιστεί δυναμική και sexy στην παραλία με ένα μαγιό ZUHA και να πει αποφασιστικά:

ΟWN IT!